Individuele therapie

Soms loopt het leven niet zoals je graag zou willen. Je krijgt te maken met een tegenslag, je ergert je van hoe je sommige dingen aanpakt of merkt dat je steeds minder achter je doelen, dromen of geluk aangaat. Alles lijkt soms meer op overleven, dan op een gelukkige manier van leven.

Fijn dat je op onze site terecht bent gekomen. Dit geeft aan dat je stappen wilt zetten om je leven te veranderen, zodat je op weg kan gaan naar een meer prettige manier van leven. De eerste stap naar een gelukkiger leven is er verantwoordelijkheid voor nemen. Dit begint met vragen stellen en het probleem verkennen: ‘Waar loop ik tegenaan? Waarom is dat zo? Wat moet er anders en hoe ga ik dat aanpakken?’ Het is fijn hier met een ander naar te kijken, zodat je meer inzichten en handvatten krijgt bij je proces en mogelijkheden.

Vervolgens gaan we concreet aan de slag. We willen het immers niet bij praten houden, maar een kwalitatieve verandering teweeg brengen. Waar sta je nu, waar wil je heen? Welke stappen kunnen je nemen, vandaag en in de toekomst? Wat zijn daarbij mogelijkheden en kwaliteiten die jij kan inzetten?

Jezelf kennen en respecteren is een belangrijke sleutel voor het creëren van een fijne leefomgeving voor jezelf en met anderen.

Hoe ontmoet je weer het geluk in jezelf? Daar wil ik samen met jullie hard aan werken!

Geluk is een werkwoord.

Dus laten we snel aan de slag gaan!


Interesse of vragen?

Via het onderstaande formulier kunt u gemakkelijk en snel contact met ons opnemen.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Uw naam *
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres *
Uw vraag of opmerking *
Om spam te voorkomen vragen wij u de onderstaande code over te typen