Relatietherapie Haarlem

De kwaliteit van je leven wordt voor een groot deel bepaald door de kwaliteit van je relatie. Communicatie is een bepalend onderdeel voor de kwaliteit van een relatie. Mensen willen gelukkig zijn! Hoe moet dat nu als je dat binnen de relatie niet bent?

Bureau Horizon ( Bram Burger) gaat met u onderzoeken wat maakt dat jullie binnen de relatie niet gelukkig zijn. Daar zijn heel veel oorzaken voor te bedenken, beperking van je vrijheid, seks, vreemdgaan, geld, kinderen, verdeling van de (huishoudelijke) taken en nog veel meer. Waar het om gaat is te kijken wat en hoe jullie die dingen doen die de relatie beschadigen. Vaak is de intentie om het goed te doen aanwezig alleen het effect blijft uit. Hoe komt dat? Oordelen en veroordelen doe ik bij niemand. Je doet namelijk altijd dingen, omdat je ervan overtuigd bent dat je ze goed doet. Echter wat is goed en hoe is dat dan voor de ander. Was het goed op dat moment? En nu niet meer? Daar ga ik naar kijken. Gelukkig zijn is een werkwoord!

Geluk ontstaat niet vanzelf, daar hebben jullie allebei heel hard voor te werken. Wat je anders kan doen en wat je beter kan laten daar wil ik jullie inzicht in verschaffen. Welk inzicht hebben jullie nodig om zelf te veranderen. Als je werkelijk wilt veranderen dan verandert je partner namelijk met je mee. Je partner veranderen is onmogelijk. Dat moet hij of zij zelf willen. Hoe communiceer je jouw behoeften? Hoe krijg je wat je wilt en nodig hebt?

Hoe ontmoet je weer het geluk binnen de relatie? Daar wil ik samen met jullie hard aan werken!


Interesse of vragen?

Via het onderstaande formulier kunt u gemakkelijk en snel contact met ons opnemen.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Uw naam *
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres *
Uw vraag of opmerking *
Om spam te voorkomen vragen wij u de onderstaande code over te typen